Voetbal attracties

VOETBAL ATTRACTIES

Naast het organiseren en coördineren van evenementen, verhuurt Funbal.nl een diversiteit aan voetbalattracties voor grote en kleine evenementen. De belangrijkste treft u hieronder aan.  We kunnen deze zowel op locatie plaatsen als bij ons op locatie in Hauwert. Ook kunnen we voor u meedenken over een geschikte locatie
Wat wij wel belangrijk vinden is dat onze klanten zorgen voor goede begeleiding in verband met veiligheid en behoud van kwaliteit.  Natuurlijk kunnen wij ook voor begeleiding zorgen.

Mega voetbal poolball tafel

Uniek in Nederland. Een poolballtafel va 8×5 meter die op locatie opgebouwd kan worden. Te spelen in diverse varianten. Van jong tot oud.

Opblaasbaar mega voetbal dartbord

Dit mege voetbaldartbord is 6×5 meter is één van onze succes nummers. Daarom super voor diverse evenementen., sportevenementen, Mega voetbal dartbord knvb voetbalkampensporttoernooien, feesten maar ook voor sales promotions (winkelopening, korting schieten, jubileum). Ook te gebruiken met tennisballen en pijl en boog.
Kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Professionele begeleiding kan bijgeleverd worden.

Om een impressie te krijgen: 

 

Teqball

Teqball is een nieuwe sport voor het verbeteren van je voetbal skills. Een leuk en toegankelijk voetbalspel. Teqball is een nieuwe sport en trainingsmethode voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. In maximaal 3 balcontacten speel je bal terug naar de helft van je tegenstander. Teqball is geschikt voor zowel amateurs als professionals. Voor jong en oud.
We hebben 3 tafels in de verhuur.

Teqball club H65

 

Opblaasbare Pannakooi 12×6 meter

PannakooiPannakooi opblaasbaar

Mega Voetsjoel bak

In plaats van sjoelen met houten schijven speel je dit spel met voetballen. Voetsjoelen is geschikt voor alle leeftijden. Afmeting 5×2,80 meter

MEGA BEERPONG

MEGA BEERPONG
MEGA BEERPONG. DIVERSE SPELOPTIES (voetbal, handbal, tennis, etc.)

SNELHEIDSMETER

Hoe hard schiet, gooi of sla je. Wie wil dat nou niet een keer weten. Dus leuk voor diverse sporten!

snelheidsmeter voetbal en sport

 

 

 

VOETBAL BOWLING

Voetbal bowling

voetbal bowling attractie

 

 

 

 

 

 

 

Sutu interactieve voetbalmuur