VOETBALDARTBORD BIJ KNVB BEKERFINALE 2018 AZ-FEYENOORD

Voetbaldartbord groot succes in AZ FanzoneVoetbaldart bekerfinale 2018

Net als vorig jaar hadden we weer de eer om met ons voetbaldartbord bij de bekerfinale aanwezig te zijn. Opdrachtgever was deze keer wederom AZ Alkmaar. Net na het middaguur kwamen we bij De Kuip aan om ons te melden in de AZ Fanzone. Slam FM stond reeds klaar en ook de E-sports zone was in gereedheid. Na wat passen en meten stond het 5 meter hoge voetbaldartbord veilig en gezekerd op zijn plek

AZ Fanzone open

Om 14.00 uur ging de fanzone open en stroomde de ruimte langzaam vol. Eerst kwamen de supporters die op eigen vervoer waren gekomen en rond half 3 de eerste supporters die met de bussen waren gekomen. We waren deze keer 7 man sterk aanwezig om alles in goede banen te leiden. Vanaf het begin hadden we veel aanloop. Iedereen schoot  vol overgave en niet voor niets. Want zowel voor de categorie onder 16 jaar als voor 16 jaar en ouder waren 2 business seat arragementen te winnen voor de laatste competitiewedstrijd AZ-PEC Zwolle. De scores varieerde maar als snel werden de eerste scores van rond 90 punten genoteerd.

DE MAGISCHE 100 GRENSDeelnemer schiet op voetbaldatbord van funbal.nl

De magische grens va 100 werd lange tijd niet geslecht maar toen het einde naderde was daar opeens de 8-jarige Kai die even een score van 108 noteerde (3×19 en 3×17). En deze score werd ook niet meer overtroffen. En dus kon hij rekenene op een VIP-arrangement bij AZ-PEC Zwolle.
Bij de categorie 16+ ging uiteindelij Erik met een score van 100 punten met de 2 business arrangementen aan de haal.
Om 17.00 uur was ging de fanzone dicht en gingen de supporters De Kuip in. Wij hebben snel ingepakt en onder het genot van een hapje en drankje de bekerfinale bekeken.
We hopen natuurlijk dat AZ volgend jaaar weer in de finale staat, dat wij er weer zijn. En dat 3x dan scheepsrecht is!