Funbal.nl partner Nationale Sport Expo

DE NATIONALE SPORT EXPO

Op 15 en 16 mei 2018 zal in de Amsterdam ArenA de eerste editie van de Nationale Sport Expo plaatsvinden. Het betreft een sport overstijgend evenement dat aandacht biedt aan meer dan 15 verschillende sporten. Tijdens de twee expodagen worden voorzitters en bestuurders van sportclubs in contact gebracht met leveranciers uit de sector. Tevens hebben bezoekers de kans om verschillende interactieve demonstratietrainingen, lezingen, workshops, clinics en inspiratiesessies te volgen onder leiding van (voormalig) topsporters en –coaches, onder wie Frank de Boer en Marc Lammers. Het evenement zal plaatsvinden in de Amsterdam ArenA, waar de workshops en masterclasses verdeeld zullen zijn over locaties zoals de hoofdtribune, de persruimte, de kleedkamer en op het veld!
DLT 3 poolball finale

MEGA POOLBALL TAFEL

En op de beursvloer zal onze Mega poolball (footpool) tafel aanwezig zijn. Allereerst voor een stukje plezier tussen het serieuze werk door. Maar natuurlijk ook om mensen kennis te laten maken met deze fantastische sport die door jong en oud gespeeld kan worden.

KIDSMIDDAG WOENSDAG 16 mei

Voor de jongste sportliefhebbers onder ons wordt op woensdag 16 mei een onvergetelijke kidsmiddag georganiseerd. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen hier het stadion inlopen als een echte prof via de spelerstunnel, de heilige grasmat van de Amsterdam ArenA op. Hier zullen zij kennismaken met meer dan 12 verschillende sporten onder leiding van verschillende sportbonden.

Tijdens de kids middag zal het Dartbal.nl Mega opblaasbare dartbord van Funbal.nl aanwezig zijnmega voetbal dartbord
De middag wordt afgesloten met een live demonstratie van niemand minder dan freestyle voetballer en YouTube-held Soufiane Touzani.

“De Nationale Sport Expo biedt het publiek de kans om op een veelzijdige manier kennis te maken met professionals binnen de sportwereld. Zowel met het bijwonen van masterclasses als in het volgen van workshops. Sport is zo ontzettend belangrijk, het brengt mensen samen en is goed voor zowel de mentale en fysieke gezondheid. Kennis opdoen en ervaringen opdoen binnen dit spectrum is naast heel leuk ook heel leerzaam. Juist daarom hebben wij een programma gecreëerd dat is geënt op jong en oud.” – Stefan Ronda (organisatie Nationale Sport Expo)