Funfestijn groot succes!

Wat hebben we een fantastische sportieve en gezellige dag gehad met alle aanwezige kinderen op het Sport & funfestijn in Hauwert.
Vanaf 10.00 uur kwamen de kinderen binnen en werd er meteen bezit genomen van de diverse attracties in de sporthal. Het mega dartbord werd onder vuur genomen, het piratenschip werd ge├źnterd en Roland kon vol aan de bak bij de bungee jump trampoline.

Rond 11.15 uur even een (hele) korte pauze voor limo met wat lekkers en toen weer lekker razen in de zaal. Vanaf 12.00 uur kon iedereen met z’n scorekaart naar het mega dartbord, voetsjoelen en zware kogel kegelen. Er werd volop gestreden om de hoogste scores. Uiteindelijke werd MAx Blom winnaar bij de onderbouw en Maarten Bal bij de bovenbouw die nipt van Luuk en Jesse voor bleef.

Toen was het tijd voor het tanken van wat brandstof: broodje (of niet) met frikandellen, kipkorns, knakworsten en heeeeel veel saus natuurlijk. Wat een feest.
Toen nog even wat energie kwijtraken om rond 13.30 uur de bioscoopzaal te betreden. De hele grond was bedekt met zitzakken en een mega filmscherm op het podium. Iedereen nam lekker plaats en voor ruim anderhalf uur was het stil….

Na de film nog een ijsje en toen nog even de sporthal in om nog maar eens wat energie kwijt te raken. En vanaf half 4 werden de eerste kids opgehaald. Iedereen ging gesloopt maar vol met mooie verhalen naar huis.

Als organisatie kijken we terug op fantastische dag en weten al zeker dat er een vervolg gaat komen van dit Funfestijn in de meivakantie. Dus volg ons op facebook: poolballhauwert / dewerfhauwert of kijk op www.funbal.nl indien je op de hoogte wilt blijven.