Noordhollands kampioenschap Poolball 2019

nhk poolball 2018INSCHRIJVEN KAN NU: INSCHRIJVEN KLIK HIER

NHK POOLBALL 2019 (footpool)
Funbal.nl en Poolballnederland.nl kunnen officieel melden dat het Noordhollands kampioenschap poolball editie 2 (footpool) doorgaat. Na het succes van 2018 gaan we in 2019 voor de 2e editie.
Kunnen vader en zoon Broedersz hun titel succesvol verdedigen?
Het concept nog even kort: een pooltafel van 7,40 bij 4,80 meter en poolballen ter grootte van een voetbal. Licht uit, spots aan! Een DJ die lekker opzwepende muziek draait en teams bestaande uit 2 personen die elkaar uitdagen om een potje Poolball te spelen.
Voor liefhebbers is er nog een promofilm:  https://www.youtube.com/watch?v=SBPGvFHs4ew
Plaats van handeling zullen  minimaal 8 locaties in Noord-Holland zijn. Het winnende duo plaatst zich voor de finaledag op zaterdag 20 april 2019 in café de Werf in Hauwert.NHK poolballl 2018 Pip Whien

SPEELLOCATIES
We kunnen dus al melden dat Cultura Andijk, De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude, Café Duijn bowling Spierdijk, Café De Kerckhaen Westbeemster, Sportcafé Zwaag, D’Ontmoeting De Goorn  en natuurlijk Café de Werf definitieve speellocaties voor de voorrondes van het Noordhollands kampioenschap Poolball 2019 zijn.
De definitieve locaties volgen snel met daarbij informatie over de inschrijvingsmogelijkheden. Tevens zijn we druk in gesprek met diverse mogelijke partners / sponsors. Hou onze site of facebookpagina: https://www.facebook.com/poolballhauwert/  in de gaten.