Noordhollands kampioenschap Poolball (inschrijven)

INSCHRIJVEN KAN NU: INSCHRIJVEN KLIK HIER

NOORD-HOLLANDS KAMPIOENSCHAP
Funbal.nl en Poolballnederland.nl kunnen officieel melden dat het Noordhollands kampioenschap poolball doorgaat. Na het succes van het Westfrieskampioeschap van april jongstleden durven we het aan de stap naar een groter evenement te maken.
Het concept nog even kort: een pooltafel van 7,40 bij 4,80 meter en poolballen ter grootte van een voetbal. Licht uit, spots aan! Een DJ die lekker opzwepende muziek draait en teams bestaande uit 2 personen die elkaar uitdagen om een potje Poolball te spelen.
Voor liefhebbers is er nog een promofilm:  https://www.youtube.com/watch?v=SBPGvFHs4ew
Plaats van handeling zullen 8 locaties in Noord-Holland zijn. Het winnende duo plaatst zich voor de finaledag op 3 maart 2018 in café de Werf in Hauwert.
Op elke locatie zal een ochtend/middagprogramma voor de leeftijdscategorie 13-18 jaar zijn. En daarna een middag/avondprogramma voor de leeftijdscategorie 18+.

SPEELLOCATIES
We kunnen dus al melden dat Cultura Andijk, De Roode Leeuw in Venhuizen en natuurlijk Café de Werf definitieve speellocaties voor de voorronde van het Noordhollands kampioenschap Poolball zijn.
De definitieve locaties volgen snel met daarbij informatie over de inschrijvingsmogelijkheden. Tevens zijn we druk in gesprek met diverse mogelijke partners / sponsors. Hou onze site of facebookpagina: https://www.facebook.com/poolballhauwert/  in de gaten.