NATIONALE SPORT EXPO SUCCES VOOR FUNBAL.NL

NATIONALE SPORT EXPO SUCCESVOL VERLOPEN

Op dinsdag 15 en woensdag 16 mei stond Funbal.nl op de Nationale Sport Expo in de Johan Cruijff Arena.
Tijdens deze sportbeurs stond het beleven van sporten, kennisdeling en netwerken centraal. Er waren
clinics van topsporters (o.a Gregory Sedoc en Soufian Touzani), leren van topcoaches (o.a. Marc Lammers en Henk Groener).  Tevens waren er diverse zakelijke partners uit de sportsector present?

Mega poolball tafel (footpool) op de beursvloer

Als partner waren we gevraagd een leuke actieve bijdrage te verzorgen. Toen dit verzoek kwam, was het voor ons meteen duidelijk wat we wilde doen, ons meest unieke product op de beursvloer; de mega poolball tafel. Dus zo Mega poolball tafel (footpool) op de natonale sport expogeschiedde het. Dinsdagochtend vroeg van huis vertrokken met een volgeladen auto en aanhanger. Om 07.45 uur meldde we ons op het ArenA dek, alwaar al snel bleek dat er nog wel wat logistieke uitdagingen waren. De helft van de onderdelen bleek niet in de goederen lift te passen. Maar waar een wil is, is een weg. De auto en aanhanger werden de Johan Cruijff Arena ingereden en via de tribunes naar de 4e etage getild. Rond 10.30 uur stond de mega poolball tafel en trok meteen veel bekijks. Waarbij natuurlijk ook de eerste mensen zich melden die het spelletje wel eens wilden spelen. En we kunnen wel zeggen dat gedurende de 2 dagen de tafel intensief getest is. Met louter enthousiaste en positieve reacties. Nu nog de boekingen….

MEGA VOETBALDART OP KIDSMIDDAG

Op dinsdag middag was er een speciaal programma voor kinderen van 6 tot 14 jaar? Als een eMega voetbaldart funbal.nl in Johan Cruijff Arenachte topsporter kwamen de kinderen rond 13.30 uur via de spelerstunnel het veld op. Allen namen ze trost en stralend plaats op de hoofdtribune. Nadat iedereen binnen was betrad niemand minder dan Instagram en YouTube held Soufian Touzani het veld. Met een geweldige demonstratie gaf het de kick off van de sportmiddag. Daarna maakten de kinderen kennis met 10 verschillende sportbonden EN met ons Mega voetbaldart Het werd een onvergetelijke middag met veel lachende gezichten.

Ook interesse in onze producten? Voor meer info https://funbal.nl/informatie/ of eelco@funbal.nl