NIEUW! TEQBALL

Spelers als Messi, Neymar en Ronaldinho (mr. Teqball) hebben het al ontdekt. Een spectaculair voetbalspelvariant voor het verbeteren van je voetbalskills.

Wat is Teqball?

Een leuk en toegankelijk voetbalspel. Teqball is een nieuwe sport en trainingsmethode voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. In maximaal 3 balcontacten speel je bal terug naar de helft van je tegenstander. Teqball is geschikt voor zowel amateurs als professionals. Voor jong en oud.

Teqtraining

Teqball is een nieuwe voetbalsport en geschikt voor amateur en profvoetballers. Vele internationale en nationele topclubs trainen inmiddels met Teqball en zien de handelingssnelheid en technische vaardigheden van hun spelers toenemen. Onze trainingen zijn gericht op het vergroten van de handelingssnelheid, balaanname, balgevoel, balans en coördinatie, koptechniek, concentratie en cognitieve ontwikkeling. Specifieke en doelgerichte trainingen zijn ontwikkeld om verschillende aspecten van het voetbal te trainen.

Teball training is de innovatie op voetbaltechnisch gebied met de FUN factor.

5 SPELVARIANTEN

De Teqball tafel is geschikt voor jong en oud. De teqball tafel loopt af naar een hoogte van 56 cm en is dus een stuk lager dan een tafeltennistafel. Kinderen komen hierdoor wat verder boven de tafel uit dan bij een tafeltennis en maken spellen als Teqtennis en Qatch een stuk eenvoudiger. Ook mensen in een rolstoel kunnen nu Teqpong (pingong) en Qatch spelen. De Teqball tafel is een zeer geschikt alternatief voor de outdoor tafeltennistafel.

TEQBALL