Poolball events

Poolball event: uniek in Nederland

Wat is er nou mooier dan je eigen unieke event voor je klanten, gasten of leden. En laten wij dat nou kunnen organiseren met onze unieke Mega Poolball tafel (footpool).  Footpool is een sport voor jong en oud en kan op diverse manieren gespeeld worden, zodat iedereen er plezier aan kan beleven. De tafel kan als entertainmeDLT 3 poolball finalent neergezet worden, maar ook kan er een toernooi georganiseerd worden.
Elk Poolball evenement zien wij als een uitdaging. Uiteindelijk is het succes van de klant ook ons succces. Onze kracht ligt in de flexibiliteit en het bieden van oplossingen op maat op uw locatie of onze locaties.
Funbal.nl en haar medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organiseren van diverse grote en kleine evenementen. Van coordinatie op (inter)nationale evenementen, bedrijfsfeesten,

Uw of onze locatie?

De mega poolball tafel is vervoerbaar dus kan op (bijna) elke locatie geplaatst worden. Waarbij natuurlijk wel de grootte van de tafel in acht moet worden genomen: 5×8 meter.
Heeft u geen eigen locatie dan hebben wij in Hauwert ook een mooie locatie waar we u en uw klanten/leden/vrienden kunnen ontvangen. Indien gewenst met totaal arrangement inclusief eten/drinken/hapjes/etc.

Informatie?

https://funbal.nl/informatie/