Inschrijven NHK Poolball 2019

SPEELSCHEMA NHK POOLBALL 2018

De speeldata van de voorronde locaties voor het 2e Noord Hollands kampioenschap poolball (#NHKPoolball) zijn bekend.  Hieronder de locaties en speeldata. Op elke locatie zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk een ticket tot de grande finale op zaterdag 20 april café De Werf in Hauwert.
Café d’ Ontmoeting De Goorn – vrijdag 25 januari
De Roode Leeuw Zuid-Scharwoude – zaterdag 23 februari:
Cultura Andijk – zondag 3 maart
Café De Kerckhaen Westbeemster – zondag 17 maart
Café Duijn bowling Spierdijk – vrijdag 22 maart
Sportcafé Zwaag – zaterdag 30 maart
VVVS ’46 Spanbroek – datum 6-7 april
Café De Werf Hauwert – vrijdag 19 april

Extra locaties NHK poolball

Bij Always Forward en waarschijnlijk v.v. Zwaagdijk is ook nog een voorronde. De datum van deze locaties worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Inschrijven:

Inschrijven is met een duo en kan via inschrijven . En natuurlijk kan je ook komen kijken op één van de voorronde locaties.

Finale zaterdag 20 april in Café De Werf Hauwert

Op zaterdag 20 april zullen de winnaars van de 11 voorronde locaties gaan strijden om DE titel van “Noord-Hollands kampioen poolball”. Het deelnemersveld zal aangevuld worden met de winnaars van het Noord-Hollands kampioenschap van 2018, Ted & Bryan Broedersz en een duo van topsporters. De overige 4 plekken zijn wildcards die nog ingevuld gaan worden.
En natuurlijk is iedereen welkom op 20 april om de finale te aanschouwen. De kroegeigenaar zal zorgen voor goede daghap en het befaamde broodje Poolball. U komt toch ook?