NHK Poolball agenda

agenda NHK poolball

SPEELSCHEMA NHK POOLBALL

Hiernaast het speeldata van de voorronde locaties voor het Noord Hollands kampioenschap poolball (#NHK Poolball). Op elke locatie zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk een ticket tot de grande finale op zaterdag 3 maart in café De Werf in Hauwert.

Extra locaties NHK poolball

Op zaterdag 27 januari is er ook nog een voorronde in feestcafé ‘t Kraaienest in Medemblik en op vrijdag 16 februari in café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude.

Inschrijven:

Inschrijven is met een duo en kan via inschrijven . En natuurlijk kan je ook komen kijken op één van de voorronde locaties.

Finale zaterdag 3 maart in Café De Werf Hauwert

Op zaterdag 3 maart zullen de winnaars van de 11 voorronde locaties gaan strijden om DE titel van “Noord-Hollands kampioen poolball”. Het deelnemersveld zal aangevuld worden met de winnaars van het Wesfries kampioenschap van 2017, Stefan Punten en Jasper Kuipers en een duo van topsporters. De overige 4 plekken zijn wildcards die nog ingevuld gaan worden.
En natuurlijk is iedereen welkom op 3 maart om de finale te aanschouwen. De kroegeigenaar zal zorgen voor goede daghap en het befaamde broodje Poolball. U komt toch ook?