Prijzen

De prijzen

De prijzen van onze attracties variëren en zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder halen of brengen, op- en/of afbouwen, reisafstand, etc. In het geval wij de artikelen moeten brengen dan zit de op- en afbouw bij de prijs in. Ons advies en voorkeur gaat er ook altijd naar uit om all in te verhuren. Onze redenatie hierover kunt u lezen onder het kopje ‘Over Funbal.nl’.

Onze pakketten

Voor onze klanten hebben we op dit moment een tweetal standaard dagpakketten samengesteld die uit ervaring erg goed samen gaan.

BALSPORT PAKKETMega voetbal dartbord knvb voetbalkampen
– mega dartbord (te gebruiken met grote ballen voor voetbal/volleybal, tennisballen en zelfs pijl+boog)
– mega sjoelbak
– snelheidsmeter
– mega beerpong/balpong

v.a. €650,- *

FEESTPAKKET
– mega dartbord (te gebruiken met grote ballen voor voetbal/volleybal, tennisballen en zelfs pijl+boog)
– mega beerpong / balpong
– oud hollandse flipperkast
– springkussen Zeeleeuw (5x4x4 meter)

v.a. €600,- *

* bedragen zijn inclusief opbouw- en afbouw, reistijd (max. 1 uur retour) en exclusief BTW, kilometervergoeding en begeleiding

Pakket / evenement op maat

Naast onze standaardpakketten is het natuurlijk ook mogelijk uw eigen pakket samen te stellen. Ook kunnen we met u meedenken welke spellen en/of spelvormen het beste bij uw evenement of activiteit past. Bij de huur van 3 attracties krijgt u standaard 5% korting.
Daarnaast organiseren wij ook jaarlijks diverse evenementen op maat voor bedrijven, amateur sportverenigingen, professionele sportclubs, etc.

Service, kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit op één

Wij zijn ons er van bewust dat we niet de goedkoopste in de markt zijn. Maar we weten ook, uit eigen ervaring, dat de service en kwaliteit die wij leveren hoger is dan gangbaar in de wereld van attractieverhuur. Veiligheid staat bij ons ook hoog in het vaandel. Opblaasattracties worden gezekerd als de omstandigheden daar om vragen.
Onze attracties zijn schoon en verzorgd. Meedenken is ons motto. Advies geven om te zorgen dat de gehuurde attracties ook het succes worden waar u op rekent. Uiteindelijk is uw succes ook ons succes!
Voor informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen via ons informatieformulier