Springkussens: nieuw in assortiment en nu te huur

SPRINGKUSSENS ZIJN GEARRIVEERD

Na een lang wachten zijn eindelijk de nieuw springskussen gearriveerd. Na een lange tocht over Springkussens grootdiverse oceanen en zeeën zijn vorige week maandag de springkussens en pannakooi gearriveerd in het magazijn van Funbal.nl

Allereerst een super vet jungle springkussen van 8×6 meter en 4,70 meter hoog. MSpringkussens kleinet klimtrap en glijbaan en mooie details. Leuk voor jong en oud.

Mooi blauwe ‘dolfijn’ springkussen. Voor de allerkleinste super leuk. Ook mooi formaat voor partijtjes, familiefeeste en tuinfeestjes zodat de kinderen ook lekker zoet zijn.

Ook hebben we een mooie stormbaan aan ons assortiment weten toe te voegen van 16m lang,Stormbaan met glijbaan 4m breed en 5m hoog. Ideaal voor kinderen en volwassen om zich uit te leven op sportdagen, sportevenementen, zeskamp en elke andere gelegenheid.

PANNAKOOI

Voor Pannakooide voetbal liefhebbers maar eventueel ook handbal. Een mooie opblaasbare pannakooi van 12×6 meter en 3 meter hoog. Uitstekend geschikt voor 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Voor zowel binnen als buiten gebruik. Leuk voor voetbaltoernooi, voetbalclinics of een feest.

Wilt u meer informatie dan kunt u informatie aanvragen via ons formulier: Informatie aanvraag