Poolball kampioenschap

Op vrijdagavond 14 april en zaterdag 15 april (paasweekend) zal er een uniek kampioenschap gehouden worden in café de Werf in Hauwert.
Het eerste Westfries Poolball kampioenschap met 28 duo’s uit West-Friesland zullen het tegenn elkaar opnemen op een mega pooltafel van 7,2×4,8 meter.
De deelnemers zijn zeer divers: jong, oud, man, vrouw en natuurlijk van verscheidene buurtclubs. En met een beetje mazzel ook een duo uit het profvoetbal.

Er zal gespeeld worden in 7 poules van 4 duo’s, waarbij de nummers 1 en beste nummer 2 zich zullen plaatsen voor de kwartfinale welke op zaterdagavond gespeeld zullen worden. De pooltafel zal uitgelicht worden en een DJ zal het geheel van geluidseffecten en muziek voorzien. De intentie is om een terugkerend evenement neer te zetten dat volgend jaar misschien wel op meerdere locaties voorrondes zal hebben met een grande finale.

Het Noordhollands dagblad wijde er reeds een groot artikel aan en de verwachting is dat ook tijdens het evenement de media aanwezig zal zijn.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:
Duijn Teamsport
Rheino’s vrijetijdsmode- Wervershoof/Bovenkarspel
Swier Installatiebedrijf